PROGRAMMA 2021

Wat is het een mooi eerste hybride symposium geweest! Onze dank gaat uit naar de deelnemers, gasten, juryleden, gastsprekers, audiovisuele dienst en alle andere mensen die hebben met hun enthousiasme en vakkundigheid hebben bijgedragen. 

Ondanks de geldende beperkingen hopen wij dat iedereen heeft genoten van deze avond. Wij als bestuur hebben in ieder geval genoten van de interessante presentaties van de genomineerden, de interactieve webcast van onze gastsprekers Rob Urgert en Joep van Deudekom, de spannende online strijd om de Pélerìn Pitch prijs en natuurlijk van alle gasten in de zaal.

Hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer!

Scroll snel naar beneden voor alle foto’s van dit symposium.

 

Genomineerden

Hieronder vindt u de genomineerden per categorie van het symposium van dit jaar.

Pélerìn Wetenschapsprijs

De 5 best beoordeelde abstracts hebben tijdens het symposium live een presentatie over hun onderzoek gegeven en zijn beoordeeld door de aanwezige vakjury. Fieke Adan heeft de Pélerìn Wetenschapsprijs van dit jaar bemachtigd! 

FIEKE ADAN – DERMATOLOGIE
JUDITH LUBRECHT – KINDERGENEESKUNDE
MARISSA MEEGDES – MEDISCHE ONCOLOGIE
BRAM OLIJ – HEELKUNDE
RIANNE WILLEMSEN – MEDISCHE ONCOLOGIE

Pélerìn Pitch Prijs

De arts-assistenten die genomineerd waren voor de Pitch Prijs hebben een pitch opgenomen van 2 minuten over hun onderzoek. De Pitch van Mohammed Ghossein had na een spannende strijd de meeste likes op YouTube en hij ontving hiervoor tijdens het symposium de Pélerìn Pitch Prijs. De filmpjes zijn te vinden op de voorpagina.

Mohammed Ghossein – Cardiologie
Floris Hendriks – Interne Geneeskunde
Johanna Kreutz – Kindergeneeskunde
Babette Verkouteren – Dermatologie

Pélerìn Semi-arts prijs

De semi-artsen met de best beoordeelde abstracts hebben ook een pitch mogen opnemen over hun onderzoek. Deze duurde 1 minuut en werd beoordeeld door de genomineerden voor de Pélerìn Wetenschapsprijs van vorig jaar. De pitch van Anouk Camman werd het best beoordeeld en zij ontving de Pélerìn Semi-arts Prijs. 

Anouk Camman – Kindergeneeskunde
Glenn Dams – Radiologie
Bob Knapen – Radiologie
Silke van Meijl – Radiologie