save the date

Namens de Pélerìn Commisie 2022 willen wij jullie uitnodigen voor de 27e editie van het Pélerìn arts-assistenten symposium dat op woensdag 5 oktober 2022 zal plaatsvinden.

Afgelopen editie heeft in een hybride setting plaatsgevonden met ludieke en originele filmpjes die inmiddels gezamenlijk al duizenden keren bekeken zijn. Met de onderstaande commissie gaan wij ons uiterste best doen om ook dit jaar weer een leuk evenement te verzorgen, fysiek dan wel virtueel.

Sfeer impressie editie 2021

Genomineerden

Nog even geduld. Binnenkort volgen de genomineerden voor dit jaar.

Pélerìn Wetenschapsprijs

De 5 best beoordeelde abstracts worden uitgenodigd om tijdens het symposium live een presentatie over hun onderzoek te gegeven en worden beoordeeld door de aanwezige vakjury.
Volgt

Pélerìn Pitch Prijs

De arts-assistenten die genomineerd worden voor de Pitch Prijs zullen een pitch opnemen van 2 minuten over hun onderzoek. De beste pitch mag tijdens het symposium de Pélerìn Pitch Prijs in ontvangst nemen.
Volgt

Pélerìn Semi-arts prijs

De semi-artsen met de best beoordeelde abstracts mogen ook een pitch opnemen over hun onderzoek. Deze duurt 1 minuut en worden beoordeeld door de genomineerden voor de Pélerìn Wetenschapsprijs van 2021.
Volgt